Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και έχει ορίσει τις προτεραιότητές του.

Ο Μικέλ Αρτέτα θα έχει στην… διάθεση του 100 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. περίπου 117 εκ. ευρώ), προκειμένου να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».

Τα δεδομένα για τον Ισπανό προπονητή, είναι πως ο Αλεξάντρ Λακαζέτ επέστρεψε στην Λιόν, ο Ματέο Γκεντουζί θα μείνει στην Μαρσέιγ και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, αποκτήθηκε από την Στουτγκάρδη. Πρόκειται για τρεις περιπτώσεις, που «ελάφρυναν» κατά περίπου 20 εκ. ευρώ την μισθοδοσία των «κανονιέρηδων». Ο Αρτέτα καλείται, όμως, να διαχειρισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την «Sun», η διοίκηση της Αρσεναλ έχει… διαθέσει 100 εκ. λίρες για την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα, ο Αρτέτα, έχει ήδη καθορίσει τις προτεραιότητες του για την επόμενη σεζόν. Δύο επιθετικοί, ένας κεντρικός μέσος και ένας μέσος για την αριστερή πτέρυγα. Αν και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, το μισό από αυτό το ποσό που διαχειρίζεται ο Ισπανός προπονητής, να αξιοποιηθεί για έναν παίκτη. Τον Γκαμπριέλ Ζεσούς από την Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του Αρτέτα πώς θα αξιοποιήσει το υπόλοιπο μπάτζετ του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!