Ο Στιβ Κερ έπλεξε το εγκώμιο του Στεφ Κάρι μετά τα απίστευτα πράγματα που έκανε ο τελευταίος στο Game 4 της Βοστόνης.

Ο Στιβ Κερ λατρεύει τον Στεφ Κάρι και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Είτε με την εμπιστοσύνη που του δείχνει, είτε με τα λόγια του. Για ακόμα μία φορά, ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών ήταν… μαγικός και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για το game 4 με τους Σέλτικς. Πέτυχε 43 πόντους μέσα στη Βοστόνη και ισοφάρισε σε 2-2. Αναμενόμενο ήταν, λοιπόν, πως ο Στιβ Κερ θα έπλεκε για ακόμα μία φορά το εγκώμιό του.

“Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό (σ.σ τον Κάρι), είναι ότι ο σκληρός χαρακτήρας του ματσάρει με το ταλέντο του και το επίπεδο της φυσικής και σωματικής του κατάστασεις. Ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Δουλεύει σκληρά, είναι εύκολος στο να τον προπονήσεις.

Ξέρεις, όταν αποσυρθώ από την προπονητική, όποτε και αν γίνει αυτό, θα κοιτάξω πίσω και θα πω απλώς ‘ευχαριστώ’ στον Στεφ, γιατί έχει κάνει αυτή την κατάσταση για εμάς, ως οργανισμός, εύκολη για όλους. Είναι ξεχωριστός παίκτης και άνθρωπος”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!