Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγχαμ καθώς ηττήθηκε από την Χαντάντ Μάια με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από το τουρνουά.

Στους προημιτελικούς σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-4, 4-6, 6-3, μετά από αγώνα που κράτησε δύο ώρες και 36 λεπτά, και τέθηκε εκτός συνέχειας.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη ήταν φανερά εκνευρισμένη. Έσπασε τη ρακέτα της, τα έβαλε 2-3 φορές με τον διαιτητή και γενικότερα έδειχνε να είναι εκτός ρυθμού.

Στην αρχή του αγώνα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το πέμπτο γκέιμ. Τότε η Βραζιλιάνα κατάφερε να κάνει το μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-2. Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και κατάφερε να το πάρει πίσω μειώνοντας σε 5-4, αλλά ως εκεί αφού η αντίπαλος της με νέο μπρέικ πήρε το σετ.

Το δεύτερο σετ ανήκε αποκλειστικά στην Ελληνίδα τενίστρια. Βελτίωσε σημαντικά το πρώτο σερβίς της και δεν έδωσε κανένα απολύτως δικαίωμα στην αντίπαλό της για να διεκδικήσει κάποιο μπρέικ. Αντίθετα, πέτυχε η ίδια ισοφαρίζοντας με δικό της 6-4.

Στο τρίτο σετ η Χαντάντ Μάια κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς της Σάκκαρη στο όγδοο γκέιμ και να προηγηθεί 5-3. Στη συνέχεια η Βραζιλιάνα κράτησε το σερβίς της και πήρε την πρόκριση για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Τερέζα Μαρτίντσοβα από την Τσεχία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!