Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάνει τα πάντα για να πάρει στην Ρόμα τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Παρελθόν αποτελεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός επιθετικός αναζητάει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον θέλει σαν τρελός στην Ρόμα.

Η ισπανική εφημερίδα «El Nacional» αναφέρει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον έχει βάλει στο μάτι και ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του, μπας και τον πείσει να πάει από τη νέα σεζόν στην Ρόμα.

Ο Μπέιλ έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον «Special One» στην Τότεναμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως ο Μπέιλ μπορεί με την εμπειρία του και τις ικανότητές του να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Ρωμαίων.

Το αντίο του στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ήρθα στην ομάδα πριν από 9 χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο ”Μπερναμπέου”, να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό. Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου». 

Ο Μπέιλ στο αντίο του ήταν Κύριος. Δεν προκάλεσε, ευχαρίστησε την Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε περήφανος που αγωνίστηκε με τη φανέλα της «Βασίλισσας». Διότι υπήρξαν στιγμές που και εκείνος στην Μαδρίτη υπήρξε «Βασιλιάς». Απλώς περίμενε να γίνει κάτω από διαφορετικές συνθήκες και να έχει περισσότερη διάρκεια…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!