Παίκτης της Αναντολού Εφές θα παραμείνει ο Σέιν Λάρκιν, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν σταματά η Αναντολού Εφές. Παίκτης της τουρκικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Σέιν Λάρκιν.

Στο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ υπάρχει και NBA out σε περίπτωση που καταθέσει για εκείνον πρόταση κάποια ομάδα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ο Σέιν Λάρκιν έχει κατακτήσει την EuroLeague δύο φορές με την Αναντολού Εφές και μάλιστα back-to-back. Φέτος είχε κατά μέσο όρο 14.7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 39 παιχνίδια στην διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο βραχύσωμος γκαρντ αναμένεται να λαμβάνει περίπου 3-3,5 εκατ. ετησίως.

Πλέον αναμένουμε να δούμε και τις επόμενες κινήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Φυσικά σειρά παίρνει ο Μίσιτς τον οποίο οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν και να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!