Ο Στεφ Κάρι αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού μετά από ελαφρύ χτύπημα που αποκόμισε σε διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Κάρι κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους των Γουόριορς να καρδιοχτυπήσουν. Όχι επίτηδες φυσικά. Ο αστέρας των Γουόριορς είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό σε μία διεκδίκηση και έμεινε για λίγο ξαπλωμένος στο παρκέ. Όλων, φυσικά, το μυαλό πήγε σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως καθησύχασε τους ιθύνοντες της ομάδας.

Συνέχισε να αγωνίζεται, ωστόσο με περίπου 2 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα αποχώρησε, δείχνοντας να ενοχλείται. Ρεπορτάζ αναφέρουν πως τον είδε αμέσως ο γιατρός της ομάδας με εντολή του Στιβ Κερ. Η διάγνωση δεν ήταν ακριβής αλλά, όπως διέρρευσε, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Κάρι: «Πονάω, αλλά θα είμαι έτοιμος στο Game 4 με τους Σέλτικς»

«Θα είμαι εντάξει. Προφανώς πονάω, αλλά θα είμαι καλά. Θα δούμε πώς θα αισθάνομαι αύριο, αλλά θα είμαι έτοιμος την Παρασκευή για το Game 4» δήλωσε αρχικά ο σταρ των Γουόριορς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Είναι ένας παρόμοιος τραυματισμός με αυτόν που είχα στο Ντένβερ, αλλά και στους Σέλτικς στην κανονική περίοδο, αλλά όχι το ίδιο σοβαρός. Έτσι ένιωσα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι μου. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Δεν αισθάνομαι πάντως ότι θα χάσω κάποιο παιχνίδι. Θα εκμεταλλευτώ τις 48 ώρες που έχω μπροστά μου για να είμαι έτοιμος».

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της σειράς

Game 1: Γουόριορς – Σέλτικς 108-120

Game 2: Γουόριορς – Σέλτικς 107-88

Game 3: Σέλτικς – Γουόριορς 116-100

Game 4: Σέλτικς – Γουόριορς (11/6 04:00)

Game 5: Γουόριορς – Σέλτικς (14/6, 04:00)

Game 6: Σέλτικς – Γουόριορς (17/6, 04:00 – αν χρειαστεί)

Game 7: Γουόριορς – Σέλτικς (20/6, 03:00 – αν χρειαστεί)