Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ναδάλ.

Χειρουργήθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του.  Η «ζημιά» που υπέστη στους συνδέσμους της ποδοκνημικής ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να γλυτώσει την επέμβαση.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, υποβλήθηκε στην επέμβαση την Τρίτη. Μετά το χειρουργείο δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του απ’ το κρεβάτι του δωματίου στην κλινική που νοσηλεύεται. Ακόμη, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πως η επέμβαση ήταν επιβεβλημένη για τον ίδιο. Ακόμα, τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στα courts όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η ανάρτησή του Ζβέρεφ

«Όλοι έχουμε το δικό μας ταξίδι στην ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθώ στο Νο 2 στο ranking που είναι ρεκόρ καριέρας για μένα, όμως αυτό το πρωί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε επέμβαση. Μετά από περαιτέρω εξέταση στην Γερμανία, λάβαμε την επιβεβαίωση πως και οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σχιστεί.

»Για να επιστρέψω στον ανταγωνισμό το συντομότερο δυνατό, να διασφαλίσω πως όλοι οι σύνδεσμοι επουλώνονται σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή. Η αποθεραπεία μου ξεκινάει τώρα και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Συνεχίζω να λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, που για μία ακόμα φορά με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια μίας τόσο δύσκολης στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Ο αδερφός του Ζβέρεφ, Μίσα, δήλωσε ότι η παρουσία στο Γουίμπλεντον είναι «εκτός συζήτησης» για τον 25χρονο πρωταθλητή. Άγνωστο παραμένει πόσο θα μείνει εκτός κορτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!