Ο Ρούντι Γκομπέρ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής τους.

Γίνεται να φύγει ο Γκομπέρ από τους Τζαζ; Κι όμως, γίνεται. Ο Γάλλος αστέρας και πρωταγωνιστής των Γιούτα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως είναι στην πόρτα της εξόδου. Τουλάχιστον αυτό φημολογείται από τα αμερικανικά ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γκομπέρ μέτρησε φέτος 15,6 πόντους και 14,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο αλλά οι Τζαζ δεν κατάφερα να προχωρήσουν μακριά στα πλέι οφ. Στην regular season βρέθηκα στην 5η θέση της Δύσης με ρεκόρ 49-33. Και παρά τα όσα πίστευαν οι NBA fans, αποκλείστηκαν ήδη από τον πρώτο γύρο.

Η Γιούτα παραμένει, λοιπόν, εκτός στόχου παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη regular season. Η διαφορά, όμως, δεν έχει γίνει ως τώρα. Και αυτό ωθεί τους ιθύνοντες της ομάδας στην παραχώρηση του μεγάλου τους σταρ.

Οι Τζαζ θα εξετάσουν οποιεσδήποτε προτάσεις υπάρχουν για τον Γκομπέρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024-25 με κλιμακούμενες αποδοχές έως 43,8 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί πως βάσει των φημών, Χοκς, Ράπτορς και Μπουλς ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με τη μορφή ανταλλαγής. Σε τέτοια περίπτωση, οι Μπουλς έχουν ένα μικρό προβάδισμα διότι διαθέτουν περισσότερο έμψυχο υλικό που ενδιαφέρει τους Τζαζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!

loading...