Η Λίβερπουλ απέρριψε και την δεύτερη προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ.

Σύμφωνα με την «Mirror», η Λίβερπουλ απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση της Μπάγερν Μονάχχου για την απόκτηση του Μανέ.

Οι «Βαυαροί» προσέφεραν 28 εκατομμύρια ευρώ στους Κόκκινους, ποσό το οποίο θα μπορούσε να «αγγίξει» τα 35 εκατομμύρια με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Οι κυπελλούχοι Αγγλίας λοιπόν απέρριψαν χωρίς συζήτηση και την δεύτερη πρόταση καθώς εμμένουν στο να ζητούν εγγυημένα 46 εκατομμύρια ευρώ για τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Ο Μανέ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από το «Άνφιλντ», ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τη γερμανική ομάδα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Μπάγερν προσέφερε στην Λίβερπουλ 24 εκατομμύρια ευρώ, 29 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους. Αυτό σημαίνει πως η δεύτερη πρόταση των πρωταθλητών Γερμανίας θα εξασφάλιζε μόλις 4 εκατομμύρια παραπάνω στους «reds»

Η Λίβερπουλ δεν θα αφήσει τον Μανέ να αποχωρήσει τόσο εύκολο. Όχι τουλάχιστον μέχρι να ικανοποιηθούν τα θέλω της. Ωστόσο, με τους Κόκκινους να έχουν τέτοιες αξιώσεις, όλα δείχνουν πως υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος μέχρι να κλείσει το θέμα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!