Η Λίβερπουλ ξερογλείφεται για τον αστέρα της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες, για τον οποίο και προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τινάξει τα ταμεία της στον αέρα. Για ποιον; Για ένα από τα πιο hot ονόματα της φετινής σεζόν, τον Ντάρβιν Νούνιες. Ο Νούνιες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν έντονα το καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι». Ο νεαρός Ουρουγουανός επιθετικός της Μπενφίκα, προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά και αποτελεί «στόχο» των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ειδικότερα, τελείωσε τη σεζόν με 32 γκολ και τέσσερις ασίστ, στατιστικά που η Λίβερπουλ θέλει εναγωνίως από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «Record», αποκαλύπτει ότι ο αγγλικός σύλλογος, ετοιμάζει προσφορά 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο σέντερ φορ. Η διάρκεια του συμβολαίου δεν είναι βέβαιη αλλά φημολογείται πως θα είναι ως το 2025.

«Είναι πολύ καλό παιδί, τον ήξερα από πριν, φυσικά, αλλά έπαιξε καλά εναντίον μας. Είναι σωματικά δυνατός, γρήγορος και ήρεμος μπροστά στην εστία. Είναι πολύ καλός. Εάν αποφύγει τραυματισμούς, θα κάνει μεγάλη καριέρα», είχε δηλώσει ο Κλοπ για εκείνον.

Ο Φαν Ντάικ είχε μιλήσει επίσης για τον 22χρονο τονίζοντας: «Έπαιξα ενάντια στον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος ήταν προφανώς εκπληκτικός. Και απέναντι στον Μέσι, που είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, κατά τη γνώμη μου. Ο Μπαπέ, είναι διαφορετικός, γρήγορος. Αλλά και ο Χάαλαντ και ο Ντάρβιν. Είναι πολύ άμεσος και γρήγορος, ψηλός και δυνατός. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Το καλύτερο θα ήταν σίγουρα να παίξεις μαζί τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!