Εγκρίθηκαν οι λίστες για τις εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες και ο Γιώργος Πιλίδης βρίσκεται εκτός.

Την Τρίτη συνεδρίασε η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής όπου και συζητήθηκε το θέμα της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Οράν της Αλγερίας από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2022. Ουσιαστικά έπρεπε να επικυρώσουν τις προτάσεις που έγιναν από τις Ομοσπονδίες και οι οποίες έγιναν όλες δεκτές. Αυτό σημαίνει πως και τυπικά ο Γιώργος Πιλίδης μένει εκτός αγώνων.

Μάλιστα, για το θέμα του υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και τον πρόεδρος της ΕΠΟΠ, Γιάννη Καρρά. Η αρχική απόφαση δεν άλλαξε και έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής μένει εκτός αγώνων. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Πιλίδης προσπαθούσε συνεχώς να γίνει αλλαγή της πρώτης απόφασης που τον άφηνε εκτός αγώνων.

Σε πρόσφατη συνομιλία του με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο Πιλίδης έγινε έξαλλος καθώς θεωρούσε πως λέει ψέματα:

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν μπορώ άλλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!