Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου αναλαμβάνοντας χρέη μάνατζερ της ομάδας.

Μια πολύ μεγάλη επιστροφή για το ελληνικό μπάσκετ και τον Πανιώνιο είναι στα σκαριά. Η νέα διοίκηση του τμήματος του «Ιστορικού», έχει κάνει πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα ο Φάνης Χριστοδούλου και να βρίσκεται κοντά στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι θετικός και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα συμφώνησε να αναλάβει χρέη μάνατζερ αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 13 συναπτά έτη! Στόχος του Πανιωνίου τη νέα σεζόν δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του πάνω στο μπάσκετ, ο Χριστοδούλου θα βοηθήσει την ομάδα στο χτίσιμό της δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες που θα απαρτίσουν το ρόστερ του Πανιωνίου.

Ο Φάνης αποτελεί συνώνυμο του «Ιστορικού» και έχει γράψει ιστορία στους “κυανέρυρθους”. Ο Χριστοδούλου αγωνίστηκε για 13 χρόνια στη Νέα Σμύρνη, οδηγώντας τον Πανιώνιο σε επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδος. Αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 1991, στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!