Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία, ο Μοντεστό φεύγει από τον Ολυμπιακό και τη θέση του παίρνει ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Δημοσίευμα της Ιταλίας αναφέρει πως ο Μοντεστό θα φύγει από τον Ολυμπιακό για τη Μόντσα του Μπερλουσκόνι, που φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία. Φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο ο Ιταλός Μόργκαν ντε Σάνκτις. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα και είχε επαφές με τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Ο Μοντεστό είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού από το 2017. Μάλιστα, τη σεζόν 2016/17 εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στους «ερυθρολεύκους».

Ο Ντε Σάνκτις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017. Έχει μία μεγάλη καριέρα καθώς συνεργάστηκε με ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Σεβίλη, η Νάπολι, η Ρόμα και η Μονακό.

Η Ρόμα ήταν η ομάδα που του άνοιξε την πόρτα για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, αλλά από άλλη θέση.

Ο Ολυμπιακός λέγεται πως έχει προφορική συμφωνία με τον Ντε Σάνκτις και αναμένεται να αναλάβει χρέη General Manager στους «ερυθρόλευκους». Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ολυμπιακού.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!