Ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου» του με την ρωσική ομάδα

Ευγνώμων στην ΤΣΣΚΑ για όσα του πρόσφερε, αλλά και βέβαιος πως θα συνεχίσει τις επιτυχίες και χωρίς εκείνον στον πάγκο δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει έτσι απλά την «ομάδα του στρατού»:

«Ήταν οκτώ φανταστικές σεζόν. Κατακτήσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκας, πολλούς τίτλους στην VTB League, το Σούπερ Καπ. Παίξαμε μεγάλα ματς, φοβερές σειρές, είχαμε μεγάλα σερί και κάναμε μεγάλα ρεκόρ. Και θα έρθουν κι άλλα τέτοια. Η ομάδα υπήρχε πριν από μένα και θα γίνει πιο δυνατή μετά από μένα, δεν έχω αμφιβολία.

Είμαι ευγνώμων στον Αντρέι Βατούτιν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στους γιατρούς, τους προπονητές και τα μέλη του σταφ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εξελιχθώ ως άνθρωπος, προπονητής και οικογενειάρχης.

Είμαι περήφανος για καθέναν που εργάζεται σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Έχουμε δημιουργήσει μια σχέση, είναι σαν οικογένεια για μένα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την αγάπη και την κατανόηση.

Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος της ομάδας της Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν:

«Ο Δημήτρης ήρθε σε μας ως ένας νέος προπονητής και μπήκε στην ιστορία μας ως ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έγινε ένα σύμβολο για τον σύλλογό μας. Απλώς δείτε τον αριθμό των τίτλων που κατακτήσαμε μαζί και ότι είναι πρώτος σε νίκες σε όλη την ιστορία της ΤΣΣΚΑ.

Ο Ιτούδης αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα, ήταν ένας στρατιώτης του συλλόγου πάντα, σε κάθε περίσταση, υπερασπίστηκε τα συμφέροντά μας και είχε στο μυαλό του την εξέλιξη του κλαμπ.

Ο ίδιος και η πανέμορφη οικογένειά του ανέκτησαν μια φιλική σχέση μαζί μου και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Είναι κρίμα που φεύγει, αλλά έτσι είναι η ζωή. Εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του να είναι υγιείς, να έχουν καλή τύχη και να έχει πολλές νίκες με την Εθνική Ελλάδας και το νέο του σύλλογο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!