Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις περισσότερες αποκρούσεις του φετινού Champions League βρέθηκαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Αθανασιάδης.

Μία μεγάλη διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Αθανασιάδης έκαναν μία εκπληκτική σεζόν στο Champions League και αυτό πιστοποιείται από την ίδια την διοργάνωση.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα και αυτός της ΑΕΚ, που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως δανεικός στη Σέριφ Τίρασπολ, βρέθηκαν στη λίστα με τις περισσότερες αποκρούσεις. Συγκεκριμένα ο Βλαχοδήμος κατατάσσεται τρίτος με 38, ενώ ο Αθανασιάδης τέταρτος με 29 (αλλά παίζοντας μόνο στα ματς του ομίλου).

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παίκτες οι οποίοι πρέπει να στηριχτούν. Όπως αυτά τα δύο παιδιά. Είναι κρίμα να μην είμαστε δίπλα τους.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο ήρωας για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Ο Βέλγος κίπερ κράτησε «όρθια» τη «Βασίλισσα» κόντρα στη Λίβερπουλ και πρωταγωνίστησε στην 14η «στέψη» της Ρεάλ, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. O διεθνής τερματοφύλακας ήταν ο «Νο. 1» στη σεζόν στις αποκρούσεις, καθώς στα 13 ματς που έπαιξε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έκανε 61 αποκρούσεις. Δεύτερος ήρθε ο Χερόνιμο Ρούλι της Βιγιαρεάλ και την πεντάδα κλείνει ο Σιμόν Μινιολέ της Μπριζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!