Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί συναντήθηκε με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής δεν κατάφερε να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του Champions League και από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται για την απόκτηση ενός προπονητή που θα την κάνει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και ένας από τους υποψήφιους είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχε ραντεβού με τον Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας βρέθηκε με τον Ζιντάν την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι. Στη συνάντηση τους μάλιστα αύξησε την προσφορά του στον Ζινεντίν Ζιντάν στα 25 εκατ. ευρώ.

Τίποτα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση αυτή τη φορά την Τρίτη (7/6) στο Κατάρ και λογικά αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις. Εάν ο Ζιντάν αποδεχθεί την πρόταση της Παρί και αναλάβει την τεχνική της ηγεσία τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!