Ο Πάμπλο Λάσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης σε επίσημη τοποθέτησή της ενώ μάλιστα βγήκε από την εντατική.

Ο Πάμπλο Λάσο διέφυγε του κινδύνου και βγήκε από την εντατική μετά το έμφραγμα που υπέστη. Όπως αναφέρει η Ρεάλ, οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του Λάσο.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

“Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως η υγεία του Πάμπλο Λάσο παρουσιάζει βελτίωση και πως βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα.

Ο προπονητής μας μεταφέρθηκε σε διαφορετική πτέρυγα, όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας και την καρδιάς του”.

«Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα επιστρέψει στους πάγκους»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, o Λάσο δεν θα επιστρέψει στους πάγκους. Τουλάχιστον, όχι για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα προχωρήσει σε αποκατάσταση και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι του εμφράγματος, ενώ παράλληλα η διαδικασία αυτή ίσως επηρεάσει κάποιες καθημερινές του συνήθειες. Μία εξ αυτών και η οδήγηση.

Στο διάστημα που ο Πάμπλο Λάσο θα μείνει μακριά από τον πάγκο της Ρεάλ, χρέη προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του, Τσους Ματέο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!