Ο Γκόραν Σάνκοβιτς, πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, βρέθηκε νεκρός.

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς εντοπίστηκε νεκρός μόλις τα 42 του χρόνια, με τον θάνατό του να ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη και σε Έλληνες φιλάθλους που τον είχαν απολαύσει στα γήπεδα του Πανιωνίου.

Ο 42χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός μετά από πολύωρες αναζητήσεις. Τα ίχνη του είχαν χαθεί το πρωί της Παρασκευής (3/6) μετά τη μεταφορά της κόρης του στο σχολείο. Ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Σάνκοβιτς ήταν διεθνής με τη Σλοβενία. Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ακράτητου (2002-2003) και αγωνίστηκε ακόμη έναν χρόνο στον Πανιώνιο (2003-2004).

Γκόραν Σάνκοβιτς: Το «αντίο» του Συλλόγου που τον ανέδειξε

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος που τον ανέδειξε έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του, λέγοντας το δικό του «αντίο» στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

«Χθες σοκαριστήκαμε από την είδηση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Γκόραν Σάνκοβιτς μας άφησε για πάντα. Ο Γκόραν Σάνκοβιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα του συλλόγου Celje μεταξύ 1996 και 2001, ενώ ήταν επίσης μέλος της επιλεγμένης ομάδας της Σλοβενίας. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Celje εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους για την απώλεια. Καλό παράδεισο να έχεις», αναφέρει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Γκόραν Σάνκοβιτς: Η ανάρτηση ποδοσφαιρικού συλλόγου στη Σλοβενία

Γκόραν Σάνκοβιτς: Ποιος ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Σλοβενίας

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1979. Έπαιξε για την ομάδα της Σλοβενίας Celje, την Τσεχική ομάδα Σλάβια Πράγας και τις ελληνικές ομάδες Ακράτητος και Πανιώνιος.

Ο Σάνκοβιτς πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις για τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία. Έγινε μέλος της ελληνικής Superleague Πανιώνιος τον Ιούλιο του 2003. Έπαιξε πέντε πλήρεις διεθνείς αγώνες για τη Σλοβενία ​​και ήταν μέλος της ομάδας της Σλοβενίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 , αλλά ήταν αναπληρωματικός.