Η Εθνική του Γκουστάβο Πογέτ έφυγε με το τρίποντο και από την Πρίστινα! Με τον Τάσο Μπακασέτα να «χτυπάει» ξανά, η Ελλάδα επικράτησε (0-1) του Κοσόβου και έγινε αφεντικό του ομίλου.

Η Εθνική μας ομάδα… άλωσε και το Fadil Vokrri! Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ δεν καταλαβαίνει από έδρες, επικρατώντας και του Κοσόβου στην Πρίστινα με 0-1. Τεράστια νίκη για την Ελλάδα μας που πλέον είναι «αγκαλιά» με την πρωτιά στον όμιλο.

Η εθνική μας ομάδα χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο ανησύχησε από τους γηπεδούχους όταν στο 5’ έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ζένελι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρήκε άμεσα τα πατήματα του και πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Έφερε το ματς στα μέτρα του με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι απειλές προς την εστία του Βλαχοδήμου. Η Ελλάδα ούτε δεχόταν φάσεις, αλλά ούτε και έκανε. Έβγαζε, όμως, στο γήπεδο μία σιγουριά και ήξερε τι ζητούσε. Έτσι στο 36’ ο Μάνταλος τροφοδότησε τον Μπακασέτα και αυτός δοκίμασε το αριστερό του πόδι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυνατά και από το 55’ και μετά είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 63’ ο Λημνιός που έκανε εξαιρετικό ματς συνδυάστηκε ωραία με τον Μπάλντοκ και αυτός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Η Ελλάδα ήταν αυτή που πλησίαζε το γκολ και στο 72’ οι Κοσοβάροι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αλίτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι το Κόσοβο έμεινε με δέκα παίκτες έψαξε την ισοφάριση και στο 83’ είχε ευκαιρία με τον Ραχμάνι να απειλεί με κεφαλιά και τον Βλαχοδήμο να αποκρούει. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Ελλάδα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της.

Συνθέσεις

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κρέζιου, Αλίτι, Λοζχάι, Φαζλί (75′ Ντρεσεβιτς). Ζέργκοβα (90+3′ Ουζκάνι), Ζενέλι (52′ Κολόλι), Ρασίτσα (57’Μπουτίκι), Μουρίκι

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (55′ Σιώπης). Μάνταλος (85′ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας (79′ Δουβίκας), Γιακουμάκης (55′ Παυλίδης).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!