Από το πουθενά η Μπαρτσελόνα πάει να κάνει την ανατροπή με την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία που ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Άνχελ Ντι Μαρία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μεταγραφική «σφήνα» της Μπαρτσελόνα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Καταλανοί τα βρήκαν με τον Αργεντινό για συνεργασία διάρκειας ενός έτους. Μάλιστα δεν σταματούν εκεί. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ανακοίνωση του deal είναι απλώς θέμα χρόνου.

Είναι μια εξέλιξη που δεδομένα δεν… αντηχεί καλά στα αυτιά των Ιταλών. Οι συζητήσεις με τον Ντι Μαρία έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και από το πουθενά θα τον… χάσουν μέσα από τα χέρια τους.

Ο Ντι Μαρία πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις με 5 γκολ και 9 ασίστ στη φετινή σεζόν με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Η μεταγραφή του το 2015 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόστισε 63 εκατ. ευρώ. Να θυμίσουμε πως είχε φορέσει και τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 έως το 2014.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!