Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, νωρίς την Κυριακή (5/6) και έχει διακομιστεί σε κλινική της Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και διακομίσθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Μαδρίτης «Λα Μοραλέγια». Εκεί υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Ο Λάσο δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και είχε χάσει μόνο αγώνες όταν προσβλήθηκε από τον COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο 54χρονος προπονητής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη στη Ρεάλ από το 2011. Το βράδυ του Σαββάτου την οδήγησε στην νίκη επί της Μπασκόνια και στο 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa. Λίγες ημέρες πριν, ο Λάσο είχε πάρει την δεύτερη θέση στη EuroLeague της σεζόν 2021/22 στο Final Four του Βελιγραδίου.

Αμέσως οι ισπανικές (και όχι μόνο) ομάδες ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση μέσω Twitter στον προπονητή της Ρεάλ. Όσον αφορά την ομάδα ο βοηθός του Τσους Ματέο θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει στον τρίτο αγώνα των ημιτελικών.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!