Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ντυθεί στα «μπλαουγκράνα» και μάλιστα ως ελεύθερος όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των βρετανικών MME.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι για ακόμα ένα καλοκαίρι στο επίκεντρο. Και πώς να μην είναι. Για ακόμα μία χρονιά ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και της Ευρώπης. Πρωταγωνιστής στη Λίβερπουλ, πρωταγωνιστής και της Εθνικής Αιγύπτου, παρά τους δύο χαμένους τελικούς.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο Σαλάχ αναμένεται να αποχωρήσει από το νησί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αιγύπτιος άσος έχει συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα για να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα» από το 2023.

Η Λίβερπουλ θέλει να τον κρατήσει με νύχια και με δόντια αλλά όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό. Ο Σαλάχ δεν ικανοποιείται από το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του και δεν θα ανανεώσει με τους «reds».

Φυσικά, φέτος θα αγωνιστεί στο Μέρσισαϊντ για την ομάδα του Κλοπ. Αλλά από το 2023 θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης και μάλιστα ως ελεύθερος. Τεράστιο deal για τους «μπλαουγκράνα» εάν και εφόσον φυσικά ισχύει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!