Ο Εμπαπέ έφυγε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και την αναμέτρηση με τη Δανία και προκάλεσε αγωνία στους ανθρώπους της Εθνικής Γαλλίας.

Εμπαπέ σημαίνει… χτυποκάρδι. Όχι κυριολεκτικά. Αλλά όταν είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και αυτός με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, τότε κάθε κίνησή σου πρέπει να είναι προσεκτική. Και όταν δεν είναι, υπάρχει χτυποκάρδι.

Ακριβώς έτσι έγινε και στον αγώνα Γαλλία-Δανία. Ο 23χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω έντονων ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Το ίδιο επιβεβαίωσε κι ο άμεσος συνεργάτης του Ντιντιέ Ντεσάν, Γκι Στεφάν, ο οποίος καθοδήγησε εκτάκτως τη Γαλλία στο συγκεκριμένο ματς, λόγω του θανάτου του πατέρα του Γάλλου τεχνικού.

Ο Εμπαπέ θα υποβληθεί σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (4/6), ωστόσο, η παρουσία του στα επόμενα ματς των Γάλλων στο Nations League είναι αμφίβολη. Πρόκειται για τα ματς με Κροατία (εκτός, 6/6), Αυστρία (εκτός, 10/6) και Κροατία (εντός, 13/6).

Για την ιστορία, οι Γάλλοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή) απ’ την παρέα του Κρίστιαν Έρικσεν. Ήττα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 21 αγώνων στη διοργάνωση. Και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Εμπαπέ, δεν τη λέει κανείς καλή τη βραδιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!