Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε στο Astroballe όχι μόνο με την παρουσία του, αλλά και με το ιδιαίτερο μήνυμα στο πίσω μέρος της μπλούζας που φορούσε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στις court seats του Astroballe για να δει τον αδελφό του Κώστα εν δράση. Η παρουσία του στο γήπεδο ξεχώριζε από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος όμως φρόντισε να την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ο σταρ του NBA τράβηξε τα βλέμματα κυρίως για το μπλουζάκι που φορούσε. Μέσα από αυτό έστειλε πολλαπλά μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της ξενοφοβίας. Ας το δούμε πιο αναλυτικά:

«Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης», έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του Έλληνα σταρ, στο πίσω μέρος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε για άλλη μία φορά το πρόσωπο που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία. Μακριά από οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Ο Γιάννης εκτός από σπουδαίος μπασκετμπολίστας είναι και μεγάλος άνθρωπος και το δείχνει όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. Γιάννη συνέχισε να μας κάνεις περήφανους…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!