Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Μπρούνο Άλβες βρίσκεται η ΑΕΚ ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά τον σχεδιασμό της η ΑΕΚ. Και όταν λέμε σχεδιασμό δεν αναφερόμαστε μόνο στα μεταγραφικά. Η «Ένωση» έχει βάλει «μπροστά τις μηχανές» σε όλους τους τομείς του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Έχει συμφωνήσει τόσο με προπονητή όσο και με τεχνικό διευθυντή οπότε σειρά παίρνουν τα επόμενα μέτωπα.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε ζητήσει να ξεκινήσουν οι επαφές με τον Μπρούνο Άλβες. Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση αλλά αυτό αποτελεί θέμα χρόνου. Μόλις συμβεί αυτό θα γνωστοποιηθεί και το deal του με την ΑΕΚ. Απομένει να μάθουμε και τον ακριβή ρόλο που θα ‘χει στην ομάδα καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Επαφές έχουν γίνει και με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ο βετεράνος Ισλανδός, με τεράστια καριέρα κυρίως σε Τσέλσι – Μπαρτσελόνα και με πέρασμα από την ΑΕΚ τη σεζόν 2011-2012, εργάζεται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισλανδίας, αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης των «μπλε» του Λονδίνου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Γκούντγιονσεν, αναλύοντας το πλάνο και το πόστο για το οποίο υπολογίζεται. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η κατάσταση όπως στην περίπτωση του Μπρούνο Άλβες. Υπάρχουν εμπόδια τα οποία πρέπει να επιλυθούν ώστε να προχωρήσει αυτή η συνεργασία.

Αυτό όμως που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει σε μία νέα λογική. Να δημιουργήσει ένα περιβάλλον με έμπειρους ανθρώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου που θα μπορούν να εκπονήσουν ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!