Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Κίνο Κολόμ και πλέον περιμένει την οριστική απόφαση του Ισπανού που όμως δεν βιάζεται...

Πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ έχει ο Κίνο Κολόμ, μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε ο πολύπειρος γκαρντ. Όπως είναι φυσικό, η «Ένωση» θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό…

Σύμφωνα με το «encestando.es», ο Ισπανός έχει στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΚ όμως σε καμία περίπτωση δεν βιάζεται. Θέλει να εξετάσει με υπομονή τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια του. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Έχει πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμάει να είναι στην αγορά, περιμένοντας και για άλλες προτάσεις».

Ο Κίνο Κολόμ πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας 13 πόντους μέσο όρο, 3,6 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ. Η ΑΕΚ σαφώς και επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ όμως εκτός από την επιλογή του παίκτη σημαντικός παράγοντας είναι και η δική της κατάσταση. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά προβληματική. Όλοι οι παίκτες που θα συζητήσουν με την ΑΕΚ θα πρέπει να πειστούν από το πλάνο και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η «Ένωση». Και όλα αυτά ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα προπονητής. Ο δρόμος που έχει να τραβήξει φέτος η ΑΕΚ θα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Γι’ αυτό προσπαθεί να διατηρήσει στο ρόστερ της κάποιους παίκτες που βοήθησαν τη φετινή σεζόν. Και φυσικά ο Κολόμ ήταν ένας από αυτούς οπότε δεν θέλει να τον χάσει έτσι απλά.