Ο Αγκιμπού Καμαρά βρέθηκε στο στόχαστρο της Λειψίας αλλά ο Ολυμπιακός επενέβη και της έκοψε κάθε είδους... όρεξη.

Ο Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας εξ αυτών και η Λειψία. Η γερμανική ομάδα έκανε… κρούση για την απόκτησή του αλλά μάταια. Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται.

Οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καν σε συζητήσεις με τους Γερμανούς. Ο λόγος; Οι οικονομικές απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων». Απαιτήσεις οι οποίες κυμαίνονται από 20 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Ένα ποσό που φυσικά «τρόμαξε» τη Λειψία, η οποία αιφνιδιάστηκε και υποχώρησε. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, το ποσό που σκόπευε να επενδύσει ήταν πολύ λιγότερο.

Μάλιστα, γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις φορές κάτω από το ποσό που ζήτησε ο Ολυμπιακός. Δηλαδή περίπου έξι με επτά εκατομμύρια ευρώ.

Οι συζητήσεις όπως ήταν αναμενόμενο τελείωσαν πριν καν ξεκινήσουν και η Λειψία στρέφεται αλλού. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έκανε μέσω Λειψίας γνωστό το ποσό που θα τον ικανοποιούσε για τον Αγκιμπού. Βέβαια, ακόμα κι αν κάποια ομάδα «ματσάρει» το ποσό, ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσει στην παραχώρησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!