Η Μπαρτσελόνα δίνει πλέον την ευκαιρία στους φίλους της να αγωνιστούν κι εκείνοι στο εμβληματικό «Καμπ Νου».

Η Μπαρτσελόνα νιώθει τους οπαδούς της. Ξέρει πώς νιώθουν. Και γι’ αυτό φρόντισε για εκείνους. Ξεκίνησε μια πρωτοβουλία που θα επιτρέψει σε κάθε φίλαθλο να αισθάνεται σαν παίκτης που παίζει έναν αγώνα στο «Καμπ Νου». Με το αζημίωτο, φυσικά. Πόσο είναι αυτό; 300 ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε. Στην τιμή των 300 ευρώ ανά άτομο, ο καταλανικός σύλλογος προσφέρει τη δυνατότητα ενός αγώνα 60 λεπτών μεταξύ φίλων στο θρυλικό γήπεδο.

«Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά κατά την οποία ο σύλλογος προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία στους οπαδούς της “Μπάρτσα”, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανέβουν στην ίδια σκηνή με τους παίκτες της πρώτης ομάδας ανδρών και γυναικών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Αν θες να γίνεις παίκτης της Μπαρτσελόνα, πρέπει να πληρώσεις

«Η εμπειρία κοστίζει 300 ευρώ το άτομο και απαιτεί κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, επιλέγοντας αν θέλετε να έρθετε μόνοι ή με φίλους. Μόλις υποβληθούν όλες οι αιτήσεις, ο Όμιλος θα διοργανώσει αγώνες για όλους τους συμμετέχοντες. Σε αυτή την περίπτωση, οι συνθήκες θα είναι λίγο πιο χαλαρές από ό,τι στους επαγγελματικούς αγώνες. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 18 παίκτες το πολύ και κάθε αγώνας θα διαρκεί 60 λεπτά».

«Κάθε άτομο μπορεί επίσης να φέρει έως και δεκαπέντε άτομα από τις κερκίδες για να επευφημήσουν τους συγγενείς ή τους φίλους του. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και περιλαμβάνουν εισιτήριο για επίσκεψη στο Μουσείο της “Μπάρτσα”. Κάθε παίκτης λαμβάνει επίσης ένα εισιτήριο για να επισκεφθεί το Μουσείο».

«Η διαθεσιμότητα γι΄ αυτήν την αποκλειστική δραστηριότητα είναι πολύ περιορισμένη, καθώς θα παιχτούν μόνο τέσσερα παιχνίδια στις 6 και 11 Ιουνίου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στο «Καμπ Νου» και θα οδηγηθούν σε μια περιοχή όπου μπορούν να αλλάξουν για τον αγώνα, με ντους διαθέσιμα σε ένα από τα αποδυτήρια του σταδίου μετά τον αγώνα».

«Η ομάδα των παικτών θα μπει στο γήπεδο σαν επαγγελματίες και θα έχει 15 λεπτά για να κάνει ζέσταμα. Η εμπειρία εγγυάται τουλάχιστον 40 λεπτά παιχνιδιού ανά παίκτη και περιλαμβάνει ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος. Θα υπάρχει ένας προπονητής κι ένας διαιτητής για να διασφαλιστεί ότι η δραστηριότητα αντικατοπτρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο έναν πραγματικό αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!