Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του στην Ισπανία με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και όχι μόνο...

Η μεταγραφική περίοδος στον Άρη έχει φουντώσει για τα καλά. Η παρουσία των ανθρώπων της ομάδας στην Ισπανία είχε διπλό σκοπό. Αρχικά, την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας με την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που «πονάει». Ο Άρης ανέκαθεν είχε μία ιδιαίτερη προτίμηση στην ισπανική αγορά και η παρουσία του Μπούργος βοηθά ακόμα περισσότερο. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν «κυκλώσει» κάποια ονόματα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Και οι παίκτες αυτοί δεν είναι μόνο από την… Ατλέτικο Μαδρίτης. Ας τα δούμε όμως από την αρχή.

Ήδη οι Καρυπίδης-Μπούργος συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Ατλέτικο και εξέτασαν το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων τον προσεχή Νοέμβριο. Φυσικά δεν έμειναν μόνο εκεί. Ακούστηκαν κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους «κίτρινους» και την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν ως δανεικοί από την Ατλέτικο. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Σέρχιο Καμέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε. Δύο νέοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από γεμάτες χρονιές και μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη. Ο Μπούργος εγγυάται μια ασφάλεια στην μαδριλένικη ομάδα ότι οι ποδοσφαιριστές θα τύχουν προσοχής και αξιοποίησης από τον σύλλογο.

Ο Άρης όμως δεν σταματά εκεί. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κατά νου και μια συνεργασία με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να αντλήσουν παίκτες και προς αυτήν την κατεύθυνση υπό σκέψη βρίσκονται δύο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί. Πρόκειται για τους Σάντι Ράμος και Μίκα Μαρμόλ. Όλα αυτά όμως είναι ακόμα ρευστά. Νέες συζητήσεις αναμένεται να γίνουν και τις επόμενες μέρες όπου θα ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άρης θέλει να εμφανιστεί τη νέα περίοδο όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται.