Αρκετές αναμένεται να είναι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Απίθανο μοιάζει να φορά και του χρόνου τη φανέλα της «Ένωσης» ο Νορντίν Άμραμπατ.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Νορντίν Άμραμπατ. Παρόλο που ο Ματίας Αλμέιδα έχει εισηγηθεί εξαρχής την παραμονή του, κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο με τις παρούσες συνθήκες. Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα αναγκάζει τον Άμραμπατ να επιστρέψει πίσω στην Ολλανδία.

Το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης από την περίοδο που αγωνιζόταν ακόμα στην Αραβία έχει γίνει ακόμα πιο έντονο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλει να είναι δίπλα στην οικογένειά του. Η κατάσταση είναι δύσκολο να αλλάξει και η «Ένωση« θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα μπορεί ν’ αγωνίζεται και στα δυο άκρα.

Δεν σταματά όμως εκεί. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Από τους Έλληνες παίκτες Μπακάκης, Τσιντώτας και Σβάρνας αναμένεται να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ. Ωστόσο υπάρχουν και οι περσινές «άστοχες» επιλογές που πλέον αποτελούν «βαρίδια». Για τους Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς αναζητείται η κατάλληλη «φόρμουλα» ώστε να μην συνεχίσουν στην «Ένωση». Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ καθώς η ΑΕΚ τον έχει ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του όμως θα ήθελε να παραμείνει ώστε να αποδείξει πως αξίζει.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετή δουλειά. Το βάρος που έχει επωμιστεί είναι αρκετά μεγάλο και μένει να αποδειχθεί πως θα εμφανιστεί η ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Οι προσθαφαιρέσεις πάντως θα είναι σίγουρα αρκετές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!