Ο Τόνι Κρόος πανηγύρισε άλλο ένα τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και φανέρωσε ένα από τα «μυστικά» της επιτυχίας.

Τα γούρια στον αθλητισμό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσους αθλητές έχουμε δει να μην αλλάζουν κάποιες από τις συνήθειες τους επειδή είναι προληπτικοί. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός πρωταθλητής φόρεσε αυτά τα παπούτσια για πρώτη φορά το 2014 και από τότε δεν έχει σταματήσει να μαγεύει στο χορτάρι.

«Το σημαντικότερο πράγμα όταν μπαίνω στο γήπεδο είναι τα παπούτσια μου. Πρέπει να είναι πάντα λευκά, είναι το γούρι μου. Τα καθαρίζω μόνος μου, τα φροντίζω θέλω να τα βλέπω για να αισθάνομαι καλά. Και ας νομίζουν ότι είμαι τρελός».

Το γούρι του Κρόος δεν τον απογοήτευσε ποτέ. Όποτε τα φοράει, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Σηκώνει κούπες. Με αυτή τη «συνταγή» έχει κατακτήσει 5 Champions League και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προληπτικός ή όχι αυτά τα παπούτσια έχουν τεράστια ιστορία! Και πως μετά να μην πιστέψεις μετά στα γούρια…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!