Η Τσέλσι είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία κίνηση, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Το σήριαλ Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε νέα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά ο 24χρονος ακραίος επιθετικός την απέρριψε και ετοιμάζεται για την Premier League. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θεωρεί πως το κατάλληλο περιβάλλον είναι η Αγγλία και η Τσέλσι.

Όπως έχει προκύψει από τα ρεπορτάζ, η Τσέλσι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή. Το κόστος της είναι μηδενικό φυσικά, επειδή παίρνει ως ελεύθερο τον Γάλλο εξτρέμ. Ωστόσο, του δίνει 135 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα και πενταετές συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως ο Ντεμπελέ κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς. Δεν μπόρεσε όμως ποτέ να προσαρμοστεί και να δείξει τι μπορεί πραγματικά να προσφέρει. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βαρκελόνης, Ματέου Αλεμάνι, ειδοποίησε τον Τσάβι πως ο Ντεμπελέ θα φύγει από το «Καμπ Νου».

Πλέον μένει να δούμε αν η Αγγλία και η Τσέλσι είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τον Ντεμπελέ. Ο υγιής Ντεμπελέ σίγουρα μπορεί να προσφέρει…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!