Ο Σαμουέλ Ετό κατηγορείται πως δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ σε πρώην σύντροφό του για το παιδί τους.

Ο Σαμουέλ Ετό έχει νέα… μπλεξίματα αφού αποδείχθηκε πως είναι ο πατέρας της 22χρονης Ισπανίδας Ερίκα Ντο Ροζάριο Νιέβες, μετά τη νομική υπόθεση που άνοιξε εναντίον του το 2018 από τη μητέρα της, Αντιλέουσα. Σε αυτές φαίνεται πως ο παλαίμαχος φορ δεν έχει καταβάλει διατροφή 40.000 ευρώ όπως κατήγγειλε η μητέρα και πρώην ερωμένη του Ετό.

Μητέρα και κόρη προέβησαν σε νέο δικαστικό αγώνα στον οποίο απαίτησαν από τον Σαμουέλ Ετό τα 1.400 ευρώ το μήνα που ο δικαστής έκρινε ότι έπρεπε να της καταβάλει το επίδομα τέκνων.

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δοθεί γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει», τόνισε η μητέρα της Έρικα Ετό ντο Ροσάριο.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν η μικρή Έρικα έκανε μια σοβαρή επέμβαση σε ηλικία 3,5 ετών και αφαίρεσε το ένα της νεφρό.

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπάρχει ιστορικό. Ήταν τριάμισι χρονών το παιδί. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου απάντησε ότι προτιμούσε να μην επιμείνω. “Κοίτα, Ντι Ντι, του το είπα ήδη και την τελευταία φορά μου απάντησε “δεν με νοιάζει αν πεθάνουν η μητέρα και το κορίτσι, άσε με ήσυχο”. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη».

Ετό: Δεν είναι η πρώτη φορά που αγνοεί τις υποχρεώσεις του ως πατέρας

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμουέλ Ετό δεν αναγνωρίζει παιδί του, καθώς το 2004, ένα δικαστήριο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα αποφάσισε υπέρ της Άνα Μπαράνκα, μιας νεαρής γυναίκας που γνώρισε και με την οποία είχε τρίμηνη σχέση που έληξε όταν έμεινε έγκυος.

Και σε εκείνη την περίπτωση, ο Καμερουνέζος απέφευγε χρόνια την καταβολή διατροφής που επέβαλε ο δικαστής και τόσο ο γυναίκα όσο και η κόρη της Άνι. Εκείνες τον οδήγησαν στο δικαστήριο τουλάχιστον άλλες δύο φορές (2019 και 2020) με την ελπίδα ότι ο Ετό θα τους πληρώσει τις 10.000 ευρώ ως διατροφή που τους οφείλει.