Ο Πολωνός Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ανέλαβε επίσημα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον η ΑΕΚ. Τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Πολωνός Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Ο Πολωνός βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας και η συνεργασία του με την ΑΕΚ οριστικοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχε με το Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στις πρώτες δηλώσεις του έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Κουχάρσκι ανέφερε:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του club για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανήκω στην οικογένεια ενός συλλόγου με την ιστορία και την ποδοσφαιρική κουλτούρα της ΑΕΚ. 

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ό,τι το καλύτερο μπορώ, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ανθρώπους του club. Στόχος είναι να δώσουμε την απαραίτητη θετική ενέργεια και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να επαναφέρουμε και πάλι την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτς, που θα μπορούσε να υπάρξει. Η ομάδα μπαίνει στο νέο της γήπεδο και συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Είναι κάτι που έζησα στη Λέγκια το 2016. Κάτι ανάλογο προσδοκώ να ζήσω και στη διάρκεια της θητείας μου στην ΑΕΚ».

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.