Η Σιμόνα Χάλεπ έπαθε κρίση πανικού εν μέσω του ματς της στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός - Η ανάρτησή της στο Instagram.

Κρίση πανικού εν μέσω του ματς της στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός κόντρα στη 19χρονη Κινέζα Ζενγκ Κινγουέν έπαθε η Σιμόνα Χάλεπ.

Το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης βρισκόταν μπροστά στο σκορ αλλά λίγη ώρα μετά έπαθε κρίση πανικού και ζήτησε τη συνδρομή γιατρού. «Πιθανότατα πίεσα υπερβολικά τον εαυτό μου, επειδή ήθελα πραγματικά να τα πάω καλά», δήλωσε μετά το ματς και συμπλήρωσε:

«Ένιωθα καλά. Κάνω προπόνηση, δουλεύω σκληρά. Απλά αυτό δεν βγήκε και πιθανότατα ένιωσα λίγο πανικό κατά τη διάρκεια του ματς, επειδή το σκεφτόμουν υπερβολικά. Όμως, προηγούμουν, οπότε δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συνέβη αυτό. Αλλά έγινε οπότε πρέπει να το αποδεχθώ».

Ακόμα, αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη φορά που πάθαινε κάτι τέτοιο.«Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Πρέπει να το αποδεχθώ και να μάθω από αυτό», σημείωσε.

Μετά τον αποκλεισμό της, σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram, γνωστοποίησε πως οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για εκείνη, σωματικά και ψυχολογικά. «Πλέον ξέρω πώς είναι να την παθαίνεις. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, αλλά τελείωσε τώρα και ήδη χαμογελάω. Μετά την ήττα στην Ντόχα το μήνυμά μου προς τος ανθρώπους γύρω μου ήταν πως δεν θα μπορούσα να το κάνω πλέον αυτό, ότι είχα τελειώσει με το τένις».

Δείτε την ανάρτηση της Σιμόνα Χάλεπ

Μίλησε, δε, για τις πολύ υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν από εκεί, επειδή έχει κερδίσει Γκραν Σλαμ. «Αναμένεται να κερδίζω, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Για να καταφέρω να αγγίξω πάλι την υψηλότερη κορυφή του τένις, χρειάζομαι χρόνο και πολλή δουλειά».