Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε πως θα παίζει στην αγγλική ομάδα και την νέα σεζόν!

Κάτοικος Λίβερπουλ θα είναι και την νέα σεζόν ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2023 όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Την ώρα που προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ, τα σενάρια περί… αποχώρησης του δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

«Θα είμαι εδώ και την νέα σεζόν, αυτό είναι σίγουρο να ξέρετε! Δεν πάω πουθενά. Δεν με νοιάζει το συμβόλαιο αυτήν την στιγμή, έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να λήξει. Θέλω να σηκώσω ένα ακόμα τίτλο με την Λίβερπουλ, μόνο αυτό με ενδιαφέρει τώρα. Θέλω να δω τον Χέντο (σ.σ. τον Τζόρνταν Χέντερσον) με το τρόπαιο στα χέρια του και ελπίζω να το δώσει και σε εμένα».

Με αυτόν τον τρόπο ο Σαλάχ έβαλε τέλος (προς το παρόν) στις φήμες περί αποχώρησής του. Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει ο μεγάλος σούπερ σταρ της Λίβεπρουλ και είναι σίγουρα το πιο… βαρύ χαρτί στο ρόστερ του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός κάνει και την φετινή σεζόν μαγικές εμφανίσεις και δικαιολογημένα θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.