Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Roland Garros από την Τσέχα Μούχοβα χάνοντας με 2-0 σετ (7-6, 7-6).

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros. Η πρωταθλήτριά μας έχασε στο 2ο γύρο του Παρισινού τουρνουά από την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα με 2-0 σετ (7-6, 7-6).

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Σάκκαρη, η οποία κέρδισε μόλις έναν πόντο στα τρία πρώτα γκέιμ και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Η Ελληνίδα τενίστρια δυσκολεύτηκε πολύ από το επιθετικό παιχνίδι της Μούχοβα. Δεν βρήκε ρυθμό στο ματς και έπεσε θύμα των λαθών της. Οι δύο παίκτριες πήγαν χέρι-χέρι ως το 5-5. Η Μούχοβα κατόρθωσε να κερδίσει δύο σερί πόντους και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του σετ, μετά από 68 λεπτά.

Η Μούχοβα μπήκε ιδανικά και στο δεύτερο σετ, κάνοντας το 2-1 με μπρέικ, με την Μαρία όμως να απαντά αμέσως (2-2). Η αθλήτρια από την Τσεχία έκανε νέο μπρέικ κα στη συνέχεια κράτησε το σερβίς, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας. Η Σάκκαρη έκανε με απίστευτη ψυχή την ολική ανατροπή (5-6) και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί η 25χρονη Τσέχα προηγήθηκε 3-0, η Ελληνίδα τενίστρια ισοφάρισε σε 4-4, αλλά η Μούχοβα πήρε τρεις συνεχόμενους πόντους και πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.