Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως σκέφτεται την παραχώρηση του Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ για τους Παριζιάνους, στόχος της διοίκησης είναι ένα νέο «χτίσιμο» της ομάδας και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν ο Νεϊμάρ δεν παραμείνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, φέρεται να περιμένουν ήδη μία συμφέρουσα πρόταση για να μπορέσουν να τον αποδεσμεύσουν.

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Βασικά πολλών περισσότερων εκατομμυρίων. Ο Νεϊμάρ στην Παρί είχε μεταμορφωθεί σε Μίδα. Τουτέστιν, τον πλήρωναν το βάρος του σε χρυσάφι. Ποια ομάδα θα μπορέσει να υποστηρίξει ένα τέτοιο συμβόλαιο, που κατά πάσα πιθανότητα θα απαιτήσει ο Βραζιλιάνος; Εκτός αν δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις.
Φημολογείται αρκετά η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα με τεράστιες περικοπές στο μισθολογικό κομμάτι. Αλλά και πάλι, το να λύσει το συμβόλαιό του με την Παρί προϋποθέτει την καταβολή πολλών, πάρα πολλών εκατομμυρίων. Που η Μπαρτσελόνα δεν έχει να δώσει σε άλλες κι άλλες υποχρεώσεις. Συνεπώς, σαν επιλογές μένουν εξαιρετικά λίγες ομάδες στην Ευρώπη και πάντα υπάρχει η προοπτική του MLS ή του Κατάρ. Μία επιλογή που θα ικανοποιήσει οικονομικά τους πάντες αλλά αγωνιστικά θα «χαντακώσει» τον Νεϊμάρ.