Το δικό του αντίο είπε ο ΠΑΟΚ στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Φερνάντο Βαρέλα, οι οποίοι μετά από πολύχρονη παρουσία αποχώρησαν από τον σύλλογο.

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνο για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Φερνάντο Βαρέλα. Οι δύο παίκτες που πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε και με τους δύο ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τους ευχαρίστησε θερμά για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα τους τόνισε πως «για όλα όσα έχετε προσφέρει και για την ανεξίτηλη ιστορία που γράψατε στον ΠΑΟΚ, οι πόρτες της ομάδας θα είναι για εσάς πάντα ανοιχτές».

Πασχαλάκης και Βαρέλα «υπηρετούσαν» τον ΠΑΟΚ για πέντε και έξι χρόνια αντίστοιχα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατακτήθηκαν τίτλοι, ήρθαν σπουδαίες επιτυχίες για το σύλλογο και ο ΠΑΟΚ έγινε πιο μεγάλος. Ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία. Ξεχωριστό τετ-α-τετ είχαν και οι δύο με τον τον προπονητή τους, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε ασχολίαστη την συγκεκριμένη συνάντηση. «Δεν λες ποτέ αντίο, σε ανθρώπους που έγραψαν ιστορία. Θα είστε για πάντα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πραγματικοί ηγέτες και θρύλοι». 

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.