Πολύ κοντά σε μία τεράστια μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα, η οποία φημολογείται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για τριετές συμβόλαιο!

Έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Όπως μετέδωσε, ο κορυφαίος ως προς το κομμάτι των μεταγραφών Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λεβαντόφσκι έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Ο «Λέβα» έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φήμες για το μέλλον του να είναι πολλές. Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια που αφορούν τον Πολωνό επιθετικό και την ομάδα του Τσάβι είναι πάρα πολλά. Και σε τέτοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει «καπνός» υπάρχει και «φωτιά».

Μία κίνηση που μπορεί κάλλιστα να μεταφραστεί ως οιωνός αποχώρησης είναι πως ο Λεβαντόφσκι αφαίρεσε από το προφίλ του τους… Βαυαρούς. Συγκεκριμένα, το φόντο και η εικόνα προφίλ στον προσωπικό λογαριασμό του Λεβαντόφσκι ήταν στα «χρώματα» της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός αποφάσισε να τα αλλάξει. Όλα πλέον είναι διαφορετικά.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του, Πίνι Ζάχαβι, ως προς το μέλλον του Λεβαντόφσκι. «Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου είναι ιστορία. Ο Ρόμπερτ θέλει να φύγει έπειτα από οκτώ χρόνια». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.