Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη και εξέφρασε τον «τεράστιο σεβασμό» που τρέφει προς το πρόσωπο του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και η προσφορά του αναγνωρίζεται καθημερινά. Τελευταίος που μίλησε για τον Πρίντεζη ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξή του, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη. Μάλιστα, μοιράστηκε και κάποιες άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Ολυμπιακού, την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στον Παναθηναϊκό.

«Ο Γιώργος είναι απίθανος τύπος και κέρδισε τον σεβασμό όλων με την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του. Οι οπαδοί όλων των ομάδων τον σέβονται. Ως πρώην αντίπαλός του, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, πάντα αισθανόμουν τεράστιο σεβασμό για αυτόν. Είναι ένας από τους πιο cool τύπους.

Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό και λέγαμε ότι ο Πρίντεζης μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς να τον προσέξει κανένας. Θα μπορούσε να κάτσει και να δει το ματς σαν ένας απλός φίλαθλος. Εμείς αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Θα μας… έγδυναν».

Θυμίζουμε πως ο Πρίντεζης έδωσε πιθανότατα το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Και τις δύο μέρες ο κόσμος τον αποθέωσε όπως του άξιζε. Μένει να μάθουμε αν είναι αυτή θα είναι και η οριστική του απόφαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.