Ο Άρης μετά την έφεση του Σαράκη δικαιώθηκε από την UEFA που έκρινε πλήρη τον φάκελό του και θα αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη.

Ο Άρης δικαιώθηκε από την UEFA και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Ειδικότερα, με το έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (24/05) ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον φάκελο του Άρη, τον οποίο έκριναν πλήρη.

Δόθηκε έτσι η αδειοδότηση που ήταν απαραίτητη για να παίξουν οι Θεσσαλονικείς στην Ευρώπη. Να θυμίσουμε πως ο Άρης μετά την έφεση του Σαράκη για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, απευθύνθηκε άμεσα στην UEFA. Στόχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν να διευθετηθεί άμεσα το θέμα και να μην υπάρξει πρόβλημα με την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Καλό το διάβασμα, αλλά τις εκπομπές μας στο YouTube τις έχεις δει; Πήγαινε κάνε subscribe για να βλέπεις πρώτος τα νέα μας projects.

Εν τέλει, σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2022 έφτασε το έγγραφο της γνωμοδότησης της UEFA στην ΕΠΟ, το οποίο ανέφερε με κάθε επισημότητα ότι «η ΠΑΕ Άρης ορθώς αδειοδοτήθηκε, έχοντας πλήρη φάκελο».

Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί κανονικά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League το προσεχές καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Instagram για περισσότερο υλικό.