Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ντέρμπι στο Φαληρικό γήπεδο με 3-1, έχοντας σε κακή μέρα τον τερματοφύλακα και αρχηγό του Σωκράτη Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ντέρμπι στο Φαληρικό γήπεδο με 3-1, έχοντας σε κακή μέρα τον τερματοφύλακα και αρχηγό του Σωκράτη Διούδη. Ωστόσο ένα λάθος το βλέπουν όλοι, την σταθερή και ανοδική φετινή πορεία του Σωκράτη Διούδη την βλέπει κανείς ή ξεχάστηκε με τα χθεσινά λάθη;

Ο Σωκράτης Διούδης διανύει την καλύτερη σεζόν του στα γήπεδα με κορυφαίες εμφανίσεις. Από την εντυπωσιακή εμφάνιση που είχε στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη μέχρι και το τετ α τετ που πιάνει στο 89′ του Μασούρα στην Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα από αυτά που έχει προσφέρει στην φετινή χρονιά.

Το χθεσινό ντέρμπι αιωνίων το έκρινε εν πολλοίς ο Διούδης με τα κρίσιμα λάθη που είχε ιδίως με το λάθος του λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στην κεφαλιά του Χασάν. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσε να ψάξει για δικαιολογίες για την κακή του μέρα, να μην κάνει δηλώσεις, ωστόσο έκανε αυτό που λίγες φορές βλέπουμε από παίκτες, πήρε όλη την ευθύνη της ήττας σε αιώνιο ντέρμπι πάνω του.

«Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό. Θα σταθώ στη φάση που έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα δικό μου λάθος. Φέτος σε αρκετά παιχνίδια με τις εμφανίσεις μου έχω βοηθήσει και έχω πάρει τα εύσημα. Θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του και δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του έκανε την αυτοκριτική του και ανέλαβε παράλληλα την ήττα σε ένα ντέρμπι αιωνίων.