Η 28η αγωνιστική στην Ιταλία πραγματοποιήθηκε με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Το Debut.gr αναλύει την αγωνιστική δράση.

Η 28η αγωνιστική στην Ιταλία τα είχε όλα. Εκπλήξεις, ντέρμπι, γκολ και αναβολές. Ήττα- σοκ για την Γιουβέντους, νίκη “χρυσάφι” για την Μίλαν, χωρίς αγωνιστική δράση η πρωτοπόρος Ίντερ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-3 ΜΙΛΑΝ

Φιορεντίνα-Μίλαν 2-3 - Ποδόσφαιρο - Ιταλία | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Η Μίλαν πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη στη Φλωρεντία απέναντι στην Φιορεντίνα. Η ομάδα του Πιόλι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-3. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό για τους ροσονέρι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 17ο λεπτό με τον Πουλγκάρ, για να έρθει στο 51′ ο Φρανκ Ριμπερί να κάνει το 2-1. Η Μίλαν δεν παράτησε το παιχνίδι, συνέχισε να πιέζει και ισοφάρισε άμεσα στο 57′ με τον Μπραχίμ Ντίαζ. Την ολοκληρωτική ανατροπή πέτυχε με τον Τσαλχάνογλου στο 72ο λεπτό. Έτσι, κράτησε την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας και την Ίντερ, ενώ η Φιορεντίνα συνεχίζει να προβληματίζει μένοντας αρκετά χαμηλά.

ΡΟΜΑ 0-2 ΝΑΠΟΛΙ

Ρόμα-Νάπολι 0-2 - Ποδόσφαιρο - Ιταλία | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Αφεντικό στην Ρώμη η Νάπολι! Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με 0-2 της Ρόμα πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τα ψηλά σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μέρτενς με δύο δικά του τέρματα (27′,34′) έδωσε την τεράστια νίκη στην ομάδα του. Το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούσο συνεχίζει να βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα όντας μαζί με την Ίντερ οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία. Από την άλλη, η Ρόμα έχασε έδαφος στο κυνήγι της 4αδας , και στην έξοδο στο Uefa Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Ιταλία (28η αγωνιστική)

Γιουβέντους 0-1 Μπενεβέντο

Ρόμα 0-2 Νάπολι

Ουντινέζε 0-1 Λάτσιο

Φιορεντίνα 2-3 Μίλαν

Σπέτσια 2-1 Κάλιαρι

Κροτόνε 2-3 Μπολόνια

Πάρμα 1-2 Τζένοα

Βερόνα 0-2 Αταλάντα

Σαμπντόρια 1-0 Τορίνο

Ίντερ – Σασουόλο (αναβολή λόγω COVID-19)