Η μάχη του τίτλου στην Serie A έχει ανάψει για τα καλά, μπαίνοντας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το Debut.gr αναλύει.

Η μάχη του τίτλου στην Serie A καλά κρατεί. Η Μίλαν έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια της να βγει πρωταθλήτρια, η Ίντερ δεν χάνει, η Γιούβε πλησιάζει.

ΜΙΛΑΝ 0-1 ΝΑΠΟΛΙ

Μίλαν – Νάπολι 0-1: Η μία βλέπει «αστέρια», η άλλη ψάχνει «θαύμα» (vid) | sportime.gr

Η Μίλαν φιλοξένησε την Νάπολι στον «Σαν Σίρο». Η Μίλαν, με αρκετές απουσίες – όχι όσες στο Όλντ Τράφορντ-  ηττήθηκε με 0-1 από την Νάπολι. Ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μείνει χαραγμένο για πολύ καιρό στο μυαλό των «ροσονέρι». Η Νάπολι, ελαφρώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 49ο λεπτό με τον Πολιτάνο και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της 4αδας. Από την άλλη, η Μίλαν δείχνει να «αποχαιρετάει» το τρόπαιο του πρωταθλήματος , έχοντας πλέον ως στόχο την έξοδο στο Uefa Champions League.

ΚΑΛΙΑΡΙ 1-3 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Cagliari 1-3 Juventus: Ronaldo hat-trick sees Bianconeri bounce back from Champions League exit

Η Γιουβέντους φιλοξενήθηκε στο Κάλιαρι από την ομώνυμη ομάδα. Έχοντας αποκλειστεί από την Πόρτο μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Τορίνου έχει πλέον στραμμένη την προσοχή της στους εγχώριους τίτλους. Με μεγάλο πρωταγωνιστή στον Κριστιάνο Ρονάντο η «Μεγάλη Κυρία» άλωσε το Κάλιαρι υποχρεώνοντας….τους γηπεδούχους να πληρώσουν τα σπασμένα. Ο Κριστιάνο μέσα σε 22 λεπτά πέτυχε το αποκαλούμενο «τέλειο χατ-τρικ» καθώς όχι μόνο πέτυχε τα γκολ και με τους τρεις διαφορετικούς τρόπους (δεξί, αριστερό, κεφάλι), αλλά τα πέτυχε όλα στο πρώτο ημίχρονο. ‘Ετσι, μείωσε την διαφορά στους 10 βαθμούς από την Ίντερ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Serie A:

Τορίνο 1-2 Ίντερ

Κάλιαρι 1-3 Γιουβέντους

Μίλαν 0-1 Νάπολι

Πάρμα 2-0 Ρόμα

Λάτσιο 3-2 Κροτόνε

Μπενεβέντο 1-4 Φιορεντίνα

Τζένοα 1-1 Ουντινέζε

Μπολόνια 3-1 Σαμπντόρια

Σασουόλο 3-2 Βερόνα

Αταλάντα 3-1 Σπέτσια

Επόμενη αγωνιστική (28η)

Πάρμα – Τζένοα

Κροτόνε – Μπολόνια

Σπέτσια – Κάλιαρι

Ίντερ – Σασουόλο

Βερόνα – Αταλάντα

Σαμπντόρια – Τορίνο

Γιουβέντους – Μπενεβέντο

Ουντινέζε – Λάτσιο

Φιορεντίνα – Μίλαν

Ρόμα – Νάπολι