Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας και επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Άρσεναλ

Ένα από τα ευκολότερα απογεύματα της σεζόν είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ανησυχία ενόψει Άρσεναλ για τον Μπα, που αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να ξεμπερδεύουν από νωρίς με την υπόθεση νίκη, καθώς ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να το πετύχουν. Μόλις στο όγδοο λεπτό του αγώνα, ο Μπρούμα εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Φορτούνη και με ωραίο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φορτούνης χρίστηκε σκόρερ, εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα της Λαμίας. Το τρίτο γκολ των ερυθρολεύκων πέτυχε ο Ελ Αραμπί με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε πολλούς βασικούς, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, χωρίς πάντως να αλλάξει ο δείκτης του σκορ.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης. Ευχή όλων στην ομάδα είναι να μην λείψει και ο Μπα, καθώς ήδη έχουν χάσει τον Ρούμπεν Σεμέδο λόγω του τραυματισμού του στο ματς με το Βόλο.