Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Λεωφόρο, σε ένα βράδυ που τίποτα δεν πήγε καλά για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Λεωφόρο με 2-1. Οι «πράσινοι» ήταν αγνώριστοι και μοιραία ηττήθηκαν από τους Ηπειρώτες.

Το φιλμ του αγώνα Παναθηναϊκός

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στην αναμέτρηση μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν ο Ελευθεριάδης με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Η ατυχία του «τριφυλλιού», όμως, θα συνεχιζόταν. Στο 9′ και μετά από λάθος της άμυνας, ο Χατζηθεοδωρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 πάγωσε τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι Γιαννιώτες παγιώθηκαν στο χορτάρι και διατήρησαν το σκορ ως είχε. Οι γηπεδούχοι από την άλλη προσπάθησαν να βρουν λύση αλλά μάταια. Κάθε προσπάθεια ανασύνταξης έπεφτε στο κενό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές. Οι πέντε αλλαγές του Μπόλονι, τον βοήθησαν να βρει χώρους στο γήπεδο. Στο 75′ ήρθε τελικά το γκολ για τους «πράσινους» με τον Πούνγκουρα να χρίζεται σκόρερ.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Το σκορ διατηρήθηκε και ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Οι αναταράξεις στα αποδυτήρια

Η ήττα ήταν βαριά. Βαριά και από αντίπαλο που δεν αναμενόταν. Ο στόχος του Κυπέλλου ήταν να φτάσει η ομάδα αν όχι στον τελικό, στον ημιτελικό τουλάχιστον. Η ήττα αυτή ήρθε σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει καλά ούτε στο πρωτάθλημα.

Ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και απώλεσε την ευκαιρία να επικρατήσει της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα; Να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, τρεις βαθμούς από την τετράδα και να νιώθει την ανάσα του Αστέρα στο -1. Από εκεί που βρισκόταν στα υψηλά σκαλοπάτια του πίνακα, τώρα παλεύει να κρατήσει την πέμπτη θέση. Αυτό προκάλεσε νεύρα ανάμεσα στους παίκτες και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, υπήρξαν εντάσεις και λογομαχίες στα αποδυτήρια.