Η Μίλαν πήρε πολύ μεγάλο διπλό μέσα στην Ρώμη, δεν το έβαλε κάτω και δηλώνει παρούσα στην μάχη της κούπας. Το Debut.gr αναλύει.

Στην μάχη του τίτλου παραμένει η Μίλαν. Η Ρόμα, φιλοξένησε στο “Ολίμπικο” της Ρώμης τους «ροσονέρι» στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μιλάνου παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δίκαια πήρε την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση του Κεσί, ενώ για την Ρόμα ισοφάρισε στο 50′ με τον Βερετούτ. Ο Ρέμπιτς ήταν εκείνος που έδωσε την νίκη στην Μίλαν στο 58ο λεπτό μετά από ασίστ του Σαλεμάκερς. Έτσι, δεδομένης της νίκης της Ίντερ επί της Τζένοα με 3-0,  διατήρησε την επαφή της με την κορυφή. Η διαφορά των δύο ομάδων του Μιλάνου παρέμεινε στους 4 βαθμούς, με 14 αγωνιστικές μα απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Γιουβέντους επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Σπέτσια το βράδυ της τρίτης (Μοράτα, Κιέσα, Ρονάλντο τα γκολ). Πάραυτα, ενώ βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχασε την ευκαιρία να «ψαλιδίσει» ακόμα περισσότερο την διαφορά, καθώς ήρθε ισόπαλη το απόγευμα του Σαββάτου 1-1 (Μπάρακ – Ρονάλντο τα γκολ) με την Βερόνα εκτός έδρας. Έτσι, η ομάδα του Πίρλο θα μπορούσε να βρίσκεται στο -5… γλυκοκοιτάζοντας την Ίντερ του Κόντε. Η ομάδα του Τορίνου περνάει μια.. ιδιαίτερη περίοδο στη σεζόν της. Δεδομένης της ήττας στο πρώτο παιχνίδι του Ουέφα Τσαμπιονς Λιγκ και της διαφοράς από την κορυφή, πρέπει να βελτιωθεί αισθητά για να πετύχει τους στόχους της.

Η μάχη στην βαθμολογία της Ιταλίας καλά κρατεί. Δεν υπάρχει μόνο ένας…μνηστήρας, αλλά ακόμα και επτά! Η σταθερότητα των διεκδικητών του τίτλου θα είναι το στοιχείο που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μένει να δούμε ποιος θα φτάσει μέχρι το τέρμα!