Με γκολ του Εμβιλά στο 81', ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Βόλου και επέστρεψε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα

Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα εγχώρια τρίποντα, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα του αξιόμαχου Βόλου. Λυτρωτής ο Εμβιλά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι διατήρησαν τη διαφορά τους στους 14 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη.

Το ματς

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Καμαρά βρήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Μπρούμα, αυτός γύρισε στον Φορτούνη και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλάσαρε για το 1-0.

Η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Γκρίλιο σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ στον Ολυμπιακό στάθηκαν άτυχοι με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή για πρόβλημα στο γόνατο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να επιβάλει το ρυθμό του, όμως δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Όλα αυτά μέχρι το 81, όταν ο Εμβιλά έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από τσαφ του Παπασταθόπουλου και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 1-2.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τον Άρη. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος κρατά την πολύ καλή του εμφάνιση, η οποία ήρθε ως συνέχεια στη γενικότερη εικόνα του μέσα στη σεζόν.