Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου με 3-2 και δείχνει πλέον ικανός για όλα. Με την νίκη αυτοί οι Πράσινοι πλησίασαν την δεύτερη ΑΕΚ στους δυο βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία με την Λάμια, επικρατώντας του Ατρομήτου με 3-2 στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League. Οκτώ παιχνίδια αήττητος ο Παναθηναϊκός  με 6 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Το φιλμ του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Στο πρώτο ημίχρονο την ιστορία την έγραψαν δύο στημένες φάσεις μια από κάθε ομάδα. Αρχικά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 10′. Ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γιαννιώτη. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε και έφτασε στην ισοφάριση με το ίδιο “νόμισμα” στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούτας με κεφαλιά νίκησε την άμυνα των πράσινων και τον Διούδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το “δώρο” του Γιαννιώτη το οποίο εκμεταλευτηκε στο έπακρο ο Καρλίτος που έκανε το τι 2-1 στο 48′.Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν άργησαν να απαντήσουν στο γκολ του Ισπανού. Ο Αγκάγιεφ πήρε την κεφαλιά μετά από την σέντρα του Γκαλο. Ο Μπολονι στην συνέχεια ανακάτεψε την τράπουλα με Σανκαρε και Ενγκμπακοτό ανεβάζοντας ετσι τον ρυθμό του Παναθηναϊκου.

Στο 84′ το δίδυμο αυτό ήταν εκείνο που έκανε το 3-2 και χάρισε την νίκη στους πράσινους. Πιο συγκεκριμένα ο Ενγκμπακοτό πήρε όμορφα τη μπάλα μπροστά του, πέρασε τον αντίπαλο, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Σανκαρέ στο δεύτερο δοκάρι που πλάσαρε με τη μία, αρχικά βρήκε δοκάρι και στην συνεχεία η μπάλα έφτασε πάλι σε αυτόν για να τη σπρώξει στα δίχτυα. Με το γκολ αυτό διαμορφώθηκε το τελικό 3-2. Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Παναθηναϊκού σε οκτώ αγώνες.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκάλο (70′ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22΄ Nάτσος), Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (81′ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ(69′ Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος (70′ Στρούγγης)

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ (35′ Nιάς), Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνες (60΄ Σανκαρέ), Καρλίτος (75′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (75′ Ιωαννίδης), Καμπετσής (60΄ Ενγκμπακοτό)